Des de l’àrea de manteniment i parcs i jardins s’ha portat a terme una actuació molt necessària al Fondó de les Neus.

Es tracta de la remodelació de l’escenari i els seus accessos de l’escenari del Parc Doctor Pérez López. Amb aquesta actuació s’han remodelat les escales d’accés així com totes les parts trencades del paviment del propi escenari i han pintat les parets donant una millor visibilitat.

Així mateix, s’ha realitzat una ampliació de la zona plana de formigó donant millor accessibilitat als propis vestuaris a través d’una rampa eliminant tots els barrons que impedien un accés segur.

Aquesta actuació se suma a les anteriors de reparació de bancs, enllumenat públic, zona de jocs i les diverses plantacions, per a donar major visibilitat a un espai molt important per al municipi ja que es tracta d’un entorn privilegiat del qual cal tenir cura i mantindre entre tots.