Els xiquets d’Infantil del Col·legi Ricardo Leal de Monòver han estat este matí els protagonistes d’una part de la remodelació i decoració dels més de 50 metres de pared que hi ha al seu pati.

I és que, segons ha pogut comprovar La Teua Ràdio, al voltant de les 12.30h dues artistes monoveres: Sara i Gloria, han continuat amb la tasca de decoració del mur del pati d’Infantil. Però en aquesta ocasió han tingut ajudants, ja que els alumnes més xicotets del centre han participat “estampant” globus plens d’aigua i pintura contra la base blanca de pintura que hi havia pintada a la tanca.

Aquesta ha estat una sorpresa per a la resta de l’alumnat del col·legi, els quals, sense saber què ocorria, han baixat per vore aquest “espectacle” colorit.

Així ho ha explicat als micròfons de La Teua Ràdio Gloria Vicente, una de les artistes encarregades de, posteriorment, decorar aquesta pared:

Aquesta ha estat la primera de les actuacions que duran a terme al pati de l’escola, ja que tenen previst durant demà dissabte i diumenge començar amb els grups de treball de pares i mares d’alumnes del centre que, de manera voluntària, ajudaran a la rehabilitació i netetja de l’hort així com dels porxes, porteries i altres parts de l’escola.

Una iniciativa pionera en la que, segons destaquen des de l’AMPA, fan partícips a les famílies en projectes del col·legi tan importants com aquest.