El Circuit Ricardo Tormo celebrarà diumenge, 14 de gener, la seua primera carrera de la temporada, el Duatló del Circuit, que reunirà més de 600 atletes en una competició a peu i en bicicleta.

A més de la prova principal, que començarà a les 9.00 hores, a partir del migdia arribarà el torn dels més menuts. Prop de 400 joves participaran en les proves escolars en les categories cadet i infantil.

“Aquestes proves de participació popular són una de les apostes del Circuit en els últims anys”, ha assenyalat el director esportiu del Circuit, Gabriel Berruga, qui ha destacat que “el Duatló va ser el primer a arribar, després vam posar en marxa les 24 hores Cyclo Circuit, que arribaran a l’estiu, i finalment, des de l’any passat, disfrutem de la celebració de la Spartan Race, que es disputarà l’1 de desembre”.

El recorregut començarà en la graella d’eixida, com en les carreres d’automobilisme i de motociclisme. Després de l’eixida, els més de 200 homes i dones inscrits en la prova Sprint hauran de recórrer 5,5 quilòmetres per un circuit entre la recta de meta i els vials de servei al voltant de la pista, als quals faran dues voltes.

Posteriorment, arribarà la primera transició per a pujar a la bici i completar cinc voltes a la pista del Gran Premi del traçat de Cheste, poc més de 20 quilòmetres.

Després de la segona transició, els atletes s’enfrontaran als últims 2,7 quilòmetres, un retorn al circuit de carrera a peu per a arribar a la meta situada al ‘pit lane’. Es tracta del primer esdeveniment de l’any de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana, que és l’entitat organitzadora.

Tant les persones participants inscrites com els seus acompanyants podran disfrutar del matí al Circuit de manera gratuïta i els aficionats tindran l’oportunitat única de seguir les evolucions dels atletes des de la Tribuna de Boxes