Desirée Bellot, regidora no adscrita de l’Ajuntament de Monòver, ha denunciat públicament a través de les xarxes socials i a La Teua Ràdio que fa més d’un any que porta reclamant a cada sessió plenària que s’arreglen els “forats descomunals” de molts dels camins de la localitat, ja que “són un perill”, com destaca.

Segons la seua experiència, n’hi ha moltíssims clots a arreglar a diferents camins i, sense restar importància a cap d’ells perquè tots són importants pels usuaris habituals d’aquests, n’hi ha alguns especialment perillosos perquè formen part pràcticament del poble i tenen molt de trànsit, com ha apuntat Bellot.Un exemple d’això és, segons descriu la regidora monovera, un clot que hi ha a L’Alquebla que va vore ahir mateix caminant per la zona. Doncs ha observat que, després d’un any, els han tapat amb cement. Bellot denuncia que no hagen utilitzat asfalt, ja que amb la utilització de cement no tardaran en tornar-se a obrir els forats.

A més a més, a pocs metres d’aquests forats “arreglats”, camí del Pavelló, encara n’hi ha d’altres “tremendos”, en paraules de l’edil, sense arreglar, la qual cosa no té cap sentit per a ella.