L’Institut Poeta Paco Mollà de Petrer ha aconseguit el cinqué lloc dins la final de l’Olimpiada de Ciberseguretat organitzada per Incibe. Aquesta prova es va dur a terme a Santander i els alumnes de Petrer van competir amb 167 centres de tota Espanya.

A més a més, els membres de l’equip de l’IES Paco Mollà de la veïna localitat de Petrer van aconseguir també ser els primers classificats de la Comunitat Valenciana.

La fase final es va perllongar durant cinc hores i els estudiants van haver de resoldre reptes en ciberseguretat d’alt nivell tècnic.

El guardó que han rebut els alumnes de Petrer ha estat 1.500 euros en material tecnològic per a l’Institut i uns altaveus portàtils per a cadascun dels integrants de l’equip. Aquest ha estat format per Dylan Martínez, Joel Rico, José Roda, Erika Andújar, Josué Ballester, Sergio Blázquez i Uriel Cruz.

A més a més, fins a Santander es van desplaçar els professors que han preparat als alumnes participants: Vicente Peñataro, Roberto Bernabéu, Julio Garay i Luis Escandell.

Enhorabona!!