Ahir va ser un dia molt esperat per tots els xiquets i xiquetes d’arreu el món. I és que ahir van arribar a les nostres ciutats els Reis Mags de l’Orient.

En concret, a Monòver, al voltant de les 19h de la vesprada va començar una cavalcada que va iniciar a la Venda de Blai i va comptar amb diversos grups d’animadors amb música i espectacle.

Durant el recorregut, alguns patges reials van muntar amb llargues escales a algunes balconades per entregar regals davant els ulls ben oberts de xicotets i majors.

Els grups que van participar ahir a Monòver donant llum i alegria a la màgia dels Reis Mags van ser:  el Ballet del Puntjove Monòver, una carrossa amb el Betlem Vivent acompanyats per pastorets i animals, L’Herald i alguns patges, les Reines i Corts d’Honor de les Festes de Santa Bàrbara, així com les de la Tercera Edat i les Reines i Corts de les Festes de Setembre 2017.

També van estar presents Las Alcalinas i la Colla el Xirivell, amb les seues particulars músiques i balls.

Així com l’Espectacle “ContaTres” i una batucada, la Banda de Música, i els patges acompanyants de les Magestats de l’Orient i el ballet Gawazi.

Una vegada a la Plaça la Sala, amb l’arribada dels Reis Mags, es van dirigir al Betlem Vivent per adorar al Jesuset. Seguidament, el batlle de Monòver, Natxo Vidal, els va entregar les claus de la ciutat i, després de saludar a tothom des de la porta, van muntar a la balconada central de l’Ajuntament per dirigir-se a tots els assistents.

Una Plaça la Sala plena de gent, amb una gran il·luminació, escoltava amb atenció el discurs que Baltassar va fer com a portaveu dels tres Reis.

A continuació, la màgia estava en marxa. A cada casa, cada xiquet i xiqueta, després de menjar el tradicional “roscó” de Reis, van anar prompte a domir…

Era la Nit de Reis…