La Jefatura Superior de Policia ha explicat en un comunicat que han detés un home en Alacant després de, pressumptament, robar en una perruqueria.

Els fets han ocorregut a Alacant quan el jove va entrar a l’establiment amb una mitja al cap cobrint-se el rostre i va col·locar un gran ganivet al coll d’un treballador de l’esmentada perruqueria.

El jove va amenaçar a una de les clientes per tal de que li donara tot el que portava a la cartera.

Aleshores, l’home d’aquesta dona el va seguir i va ser fonamental per a la trobada del pressumpte lladre per la Policia.

Desenvolupament dels fets

Els fets es van produir ahir mateix de vesprada i una de les víctimes  va avisar al 091 després de que el jive eixira fugint de la perruqueria.

Tot apunta a que el jove es va treure la mitja ja al carrer, i va ser precisament quan el marit de la clienta ho va vore i va decidir perseguir-lo.

A continuació, els agents van anar a l’establiment i van difondre les característiques de l’home per l’emisora interna. Un dels cotxes que anava patrullant es va creuar amb el marit de la client i els va indicar per on havia perdut al jove.

Així, els agents van intemsofocar la recerca i el van poder localitzar ràpidament.

Una vegada identificat, un jove de 23 anys, fou arrestat i traslladat a la Comisaria Provincial d’Alacant per un pressumpte delicte de robatori amb violència i hui ha passat a disposició judicial.