Publicada por La Teua Ràdio en Martes, 18 de junio de 2019

 

La darrera part del matí, després de parar a desdejunar, ha segut la de les entrevistes de l’alumnat a la protagonista: Lolita.

Preguntes que han fet els xiquets i xiquetes des de 3 anys d’Infantil fins a Sisé i que han posat el punt d’atenció des de quin és el seu color preferit o el seu equip de futbol predilecte, fins a com encara té forces per a lluitar després de tot el que li ha ocorregut, què troba en falta de sa casa, com són els boscs de Guatemala o a què es dedica en l’actualitat o com es reconstrueix el seu poble després de tants anys de guerra…

Una conversa molt interessant que ha emocionat molt a Lolita Chávez, la qual li ha explicat moltes coses interessants als assistents.

Seguidament, M. José Carrillo, directora del col·legi, li ha fet entrega d’un regal de part de tots: un quadern amb dibuixos i frases i reflexions relacionades amb la seua figura i la seua vida. De segur, un regal que mai oblidarà.

Lolita ha volgut acabar l’acte abans d’acomiadar-se del col·legi ballant i fent “el cargol” entre tots agafats de les mans, a la pista de l’escola: molt divertit.