El primer pas ha estat explicar-li com treballa el centre i en què ha consistit el projecte que han dut a terme durant tot l’any, del qual ella ha estat la figura principal i protagonista.

 

Amb un text que li ha explicat Maria, la mestra d’anglés del centre, i unes diapositives amb part dels treballs que ha desenvolupat l’alumnat durant el curs, Lolita s’ha sentit molt agraïda, sorpresa i feliç.

Una persona propera que, en tot moment, ha trasmés il·lusió per la vida, alegria i superació. Fins i tot, li ha sorprés i agradat enormement la disfressa que van lluir enguany el grau d’Infantil: Quetzal. S’ha provat la disfressa i, fins i tot, se l’emportarà a sa casa.

 

 

Lolita Chávez hui ha donat una gran lliçò tant a menuts com a majors. M. José Carrillo, directora del CEIP Mestre Ricardo Leal de Monòver ha assegurat a La Teua Ràdio que “no puc explicar amb paraules el que significa per a nosaltres que hui Lolita haja vingut al nostre centre”.

“És molt emotiu per a tots. Estem molt agraïts per la seua visita i per haver-nos trasmés les seues experiències i la seua forma de vida, en consonància amb les arrels, la Natura, els animals i les emocions”.

Una sort “poder aportar aquests coneixements, poder mostrar-li-los al nostre alumnat, de la mà de la seua protagonista que tant han estudiat i estimen com si fora part de la família”.

A continuació, Lolita i la resta de la comunitat educativa ha eixit al pati, on l’esperaven tots els xiquets i xiquetes ansiosos al crit unànim de “Lolita!”, la qual cosa l’ha emocionat fortament.

Abraçades, autògrafs, sentiments d’estima cap a ella… ha estat la tònica general  durant tota la seua estada en el centre.

Allà, els alumnes, per cursos, han explicat a Lolita el projecte que han estudiat enguany i com tot ha girat al voltant de la seua figura.

També ha hagut temps per a cançons i rialles.

Publicada por La Teua Ràdio en Martes, 18 de junio de 2019