El CEIP Cervantes de Monòver va assistir fa uns dies a València a una Jornada de Reconeixement per als Centres que han participat en el desenvolupament de projectes Erasmus+.

Segons han explicat a La Teua Ràdio des del centre educatiu monover, els han tornat a concedir “un segon projecte Erasmus+KA101, amb el títoil Emojarte”. L’objectiu d’aquest projecte és el de “treballar les emocions a través del joc i de l’art”.

Així, “durant dos anys més treballarem per tal de mostrar la nostra tasca docent a Europa i aconsguir la internacionalització del nostre centre”.

Tal i com han explicat a La Teua Ràdio, “de la primera concessió d’Erasmus+ encara ens quedava una eixida per fer i, per això, el pròxim 14 de juliol, David i Esther, dos mestres del col·legi, viatjaran fins a Londres”.

En la nova concessió del projecte europeu els han concedit “7 eixides a l’extranger que hauran d’emprar durant dos anys”. Un projecte que es durà a terme des del 2019 fins al 2021.

El professorat explica a aquesta redacció que “és molt difícil que en primària ens concedeixquen aquest tipus de projecte, i per al CEIP Cervantes ja és la segona vegada consecutiva, per la qual cosa ens trobem molt contents i satisfets”.

Aquest tipus d’activitats europees permeten una gran mobilitat pels països d’Europa on fer cursos de perfeccionament de l’idioma, aprendre tasques relacionades amb el mindfulness, noves tecnologies… i conèixer maneres de treballar d’altres escoles llunyanes, a més de portar-los la nostra tasca a ells”.

Durant aquests dos anys, el professorat del centre monover farà contactes amb diversos col·legis d’altres països per tal de que també visiten Monòver.