L’Escola Mestre Ricardo Leal de Monòver continua amb un projecte nou i innovador que va començar a principis de curs. Es tracta d’una Escola de Judo que tindrà les portes obertes a tots els xiquets de la població.

Un projecte que té com a objectiu promoure l’ensenyança i la pràctica del Judo entre els més joves especialment entre els xiquets i xiquetes en edat escolar.

Així, durant el mes de maig es duran a terme classes de Judo gratuïtes cada dimecres de vesprada en l’horari des de les 17.30h fins a les 18.30h per a xiquets a partir de quatre anys de tot el municipi.

El lloc on es duran a terme serà el Camp de Futbol Santa Bàrbara de Monòver. Una activitat emmarcada dins el programa de promoció de l’esport i l’activitat física al qual pertany el centre escolar monover.

 

Aquesta disciplina esportiva té moltes virtuts, entre les quals destaquen, com asseguren els responsables, el gran poder socialitzador i l’aportació de valors ètics i morals.

I és que, tal i com han explicat a La Teua Ràdio, mitjançant la pràctica de Judo aprenen a moderar el carácter, control·lar els impulsos, fortalir l’auto-confiança i elevar l’autoestima. Qüestions que ajuden a millorar la qualitat de vida.

Cal recordar que el Judo és un esport Olímpic i Paralímpic i, per tant, es troba integrada dins el “Programa dels Jocs Olímpics”.

Aquest programa de treball es troba reconegut per la Federació Espanyola de Judo i la Federació Valenciana de Judo.