Comença hui un nou curs escolar a Monòver marcat pels protocols, les mesures de seguretat i higiene i la incertesa.

Missatge a les xarxes del CEIP Mestre Ricardo Leal de Monòver.

 

Un curs en el qual tothom «ha posat la seua màxima il·lusió i empenta per a que tot funcione com cal i aconseguir potenciar la presencialitat per damunt de tot».

Els Equips Directius d’escoles i institut de secundària «han fet un gran sacrifici» durant els darrers mesos, «fins i tot a les vacances», per tal d’organitzar, de la millor manera possible, un curs que sempre quedarà al record de tots i totes.

Missatge de benvinguda al curs escolar del CEIP Azorín de Monòver.

 

Els desdoblaments de les classes nombroses, les distàncies de seguretat entre xiquets i docents, l’ús de les mascaretes obligatori, la rentada de mans periòdica, accedir al centre per fileres i portes diferents… Moltes són les normes i les mesures. Protocols i plans de contingència que «caldrà seguir amb cura per tal d’evitar la propagació d’un virus que, a hores d’ara, ja ha canviat per a sempre les nostres vides».

Des de les escoles llancen missatges d’optimisme i força a les famílies, les quals «dubten, en moltes ocasions, si serà segur que els seus fills tornen a les aules».

Des de La Teua Ràdio desitgem a tots els xiquets i xiquetes de Monòver un bon inici de curs ple d’alegria i reencontres.

 

Imatge d’arxiu del CEIP Cervantes de Monòver.