L’APA de l’IES Enric Valor de Monòver ha comunicat a La Teua Ràdio que a partir del 15 de juliol, dijous, i fins al 18 del mateix mes, estaran disponibles des de les 19.30h fins a les 21.30h per a cobrar les quotes dels socis, les quals tenen un preu de 15 euros per persona.

A més a més, també aprofitaran aquests dies i horaris per a formalitzar les reserves de quaderns d’Anglès i Francés per a l’ESO, així com els llibres de Batxillerat.

A partir d’aquest curs, com expliquen, s’entgregarà un dipòsit de 5 euros en efectuar la reserva de cada llibre de Batxillerat.

En el cas de no recollir el llibre o anul·lar la reserva, aquest dipòsit, no es podrà tornar.

Des de l’APA de l’IES monover informen de que una vegada passat el termini, des del 15 al 18 de juliol, no es podrà fer cap reserva.

Per la seua banda, durant el mes de Setembre solament estaran disponibles per a entregar els llibres i fer nous socis.

Per tal de posar-se en contacte amb els membres de l’Associació de Pares d’Alumnes de l’IES Enric Valor de Monòver cal telefonar al 619 658 156 o bé escriure a l’adreça electrònica apaenricvalor.monovar@hotmail.es.

Recorden a tots els interessats que nom disposen de Messenger en el Facebook i que ja estan presents també en Instagram.