Música i literatura

El divendres 23 de març a les 20:30 tindrà lloc la presentació del llibre «La repressió a Aspe: el cas de la família Calpena», de José Ramón García Gandía, en el Museu Històric d’Aspe,

El dia 24 de març a les 20:30, la Societat musical i cultural “Nuestra Señora de las Nieves” interpetrarà un concert de vas de Setmana Santa.El dia 27 de març a les 20:15 tindrà lloc la «Bernestein celebration», retransmissió en directe de la «Rovell Opera House» de Londres amb els músics Leonard Bernstein i amb coreografia de Wayne MacGregor.

Curs de valencià

La Regidoria de Joventut d’Asp ha organitzat un curs per a preparar la part oral de l’examen de valencià nivell «Mitjà».

Aquest curs es planteja els següents objectius:

  • Aconseguir el nivell intermedi de competència en llengua valenciana que es correspon on el C1. Per a això s’utilitzarà una metodologia eminentment pràctica i dinàmica.
  • Familiaritzar els alumnes amb el vocabulari, formes d’expressió, fluïdesa que té lloc en l’examen C1.
  • L’enfocament de les classes està destinat a potenciar el domini pels alumnes de les destreses lingüístiques oral bàsiques de l’examen C1.

Les inscripcions ja estan obertes fins a cobrir la quota màxima de 15 places. S’impartirà tots els dimarts des del 10 d’abril fins al 29 de maig de 19:30 a 21 en la Casa de la Joventut, a Asp.

Taller de Teatre

El 7 d’abril començarà el Taller de Teatre, dirigit a jóvens entre 15 i 18 anys i impartit per l’Associació GuiArte, que es desenvoluparà tots els dissabtes de 17:30 a 19:30 fins al 26 de maig. Les inscripcions per al taller també estan obertes fins a cobrir la quota màxima de 20 places.

En ambdós casos per a realitzar la inscripció poden dirigir-se directament a la Casa de La Joventut (C/ Sant Joan, 12 o enviar un correu electrònic a: casajuventud@aspe.es