El passat dissabte, 11 de gener, es va celebrar a la seu del Grup Fotogràfic de Petrer (GFP) el taller titulat “Primers passos en la fotografia”, al que van assistir 22 persones, segons han explicat a La Teua Ràdio des del grup.

El taller, de caràcter gratuït, va tenir com a objectiu donar a conèixer diverses pinzelades sobre aspectes tècnics en la fotografia, com ara el diafragma, la velocitat d’obturació, la profunditat del camp…, així com algunes gneeralitats de composició.

 

 

El taller va estar dirigit per Pascual Maestre Martínez, president del GFP, i José Manuel Fernández Navarro, “ambdós perfectes entesos de la fotografia com a disciplina artística”, com apunten des del grup.

Després de l’explicació d’aquests conceptes i, malgrat la durada del taller de tres hores i mitja, “va haver temps per a una breu eixida en grups pels carrers del casc antic per tal de fer algunes fotografies”.

A l’acabament del matí, es va fer “una magnífica valoració del taller, tant per la bona acollida que va tindre, com per l’interés que van mostrar els participants”.

Pascual Maestre va manifestar que “des del GFP se seguirà apostant per la formació i la intenció és aproximar la fotografia als aficionats, mitjançant tallers com aquest”. Tenen previst el pròxim en el mes de març i versarà sobre “creativitat en fotografia dirigit a xiquets”.