Aquest matí ha caigut una branca d’un arbre ubicat a la Plaça de Baix, a l’Ajuntament de Petrer.

Allà, hi havia taules i cadires d’un bar de la zona.

Així ho explica Aitor Juan, corresponsal de La Teua Ràdio a Petrer.

Per la seuaLseua banda, l’Ajuntament de Petrer consultarà als experts sobre la salut dels arbres de la Plaça de Baix, oms de gran port plantats fa diverses dècades, després que aquest matí s’haja desplomat una branca de grans dimensions sense causar danys personals.

Pel que sembla i segons les primeres indicacions dels tècnics de la regidoria de Serveis Generals i el personal de manteniment dels parcs i jardins de l’empresa concessionària Audeca, «no hi ha una causa aparent que haja provocat la caiguda de la branca si bé les condicions extremes de calor i l’estrés hídric podrien haver influït també».

L’alcaldessa, Irene Navarro, que s’ha personat en el lloc instants després de produir-se el succés ha assenyalat que “consultarem amb els tècnics i els experts per a prendre una decisió i actuar per a protegir la seguretat de les persones, que és el més important en aquests moments”.

L’alcaldessa no descarta cap opció sobre el futur dels arbres ja que “seran els tècnics els que ens hauran de dir quina és la millor decisió i davant cap mena de dubte avantposarem sempre la seguretat a qualsevol altra consideració”.

La Plaça de Baix és una de les zones més emblemàtiques de la població en la qual es desenvolupen nombroses activitats al llarg de l’any. “És una plaça que està en el cor del centre històric del municipi i que com a tal haurem d’adoptar les mesures necessàries perquè puga continuar tenint l’activitat que ara té preservant en tot moment la seguretat”, ha indicat. L

ha agraït també la ràpida actuació del personal de Serveis Generals, de l’empresa Audeca, de la Policia Local i del personal del bar que té la seua terrassa amb taules i cadires per a restablir la normalitat en poc temps.