El Departament de Salut d’Elda ha informat que en els darrers tres dies s’han tornat a registrar nous casos de coronavirus.

En concret al Departament de Salut d’Elda ha passat dels 509 casos el 28 de juliol a 522 a data de 31 de juliol, és a dir, 13 nous casos en 3 dies, mentre que en els últims 14 dies s’han comptabilitzat 29 nous casos. La xifra de persones que han faltat al Departament de Salut continua en els 56.

Pel que fa als municipis del Vinalopó Mitjà, destaquen els contagis registrats per PCR+ a Elda, amb 8 persones més contagiades en tres dies, 19 en total en dues setmanes, contagiats tots ells en l’àmbit social, dels quals dos romanen ingressats a l’hospital.

Elda ha registrat 211 casos de coronavirus, 19 en els darrers 14 dies, mentre que Petrer suma 93, 3 nous els darrers dies.

També cal remarcar un contagi més a Monforte del Cid des del 28 de juliol i 4 en els darrers 14 dies, i la xifra total arriba fins als 11, així com Novelda, que suma 2 casos nous en tres dies. En total a Novelda des de l’inici de la pandèmia hi ha hagut 74 casos de coronavirus. Pel que fa a Sax que en té un mes, tres nous en els darrers 14 dies, mentre que la xifra total és de 18.

Per la seua banda, la xifra de persones infectades a Monòver des de l’inici de la pandèmia, segons dades oficials basades en els PCR+ arriba fins a les 21, una de les quals s’ha registrat durant les últimes dues setmanes. Per la seua banda, els monovers que han perdut la vida com a conseqüència de la COVID-19 continuen sent 2.

 El Pinós no ha registrat cap nou positiu i la xifra es queda en els 15 casos.