La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Novelda se suma a les commemoracions del Dia Internacional dels Museus, efemèride que se celebra el 18 de maig, amb un programa d’activitats que té com a objectiu “posar en valor el Museu Històric-Artístic Municipal a través de dues activitats que han tendit gran acceptació, com són el taller de joies de sal i la ruta nocturna *teatralizada del Castell de la Mola”, assegurava Cari Crespo, regidora d’Educació.

La visita al Museu dels escolars dels diferents centres educatius de Novelda durant la setmana, amb la realització del taller Joies de Sal, i una jornada de portes obertes el matí del pròxim dissabte, 18 de maig, centraran l’activitat en el Museu Històric-Artístic.

La programació d’activitats es completa, dissabte que ve 25 de maig, amb una nova Ruta Guiada Nocturna Teatralitzada al Castell de la Mola, activitat gratuïta que abordarà la vida interna del complex durant el segle XIV.

José Luis Pellín, director del Museu Històric Artístic, afirma que “són esdeveniments i activitats que busquen donar visibilitat al museu, convertint-lo en part del dia a dia de la ciutat”.

Per part seua, Daniel Andrés, arqueòleg del Museu, anima a la població a participar “en activitats especials que es realitzen amb motiu d’aquesta efemèride tan bonica i que ajuden a conéixer en més profunditat el Museu Històric-Artístic de Novelda”.