Donat el creixement de casos amb PCR positiu en Pinós en els últims dies, l’Ajuntament ha decidit recuperar algunes mesures de prevenció que s’havien deixat d’aplicar amb la desescalada, i les primeres s’han posat en marxa en els accessos a edificis públics.

De fet, des de dissabte passat, al mercat de proveïments s’ha recuperat la limitació d’aforament a el 50% de la capacitat de l’edifici i es restringeix l’entrada i sortida per una de les seves portes, deixant l’altra exclusivament per a la terrassa de la cafeteria. A més, personal de Protecció Civil s’encarreguen d’oferir gel hidroalcohòlic perquè els clients entren amb les mans desinfectades i des d’ara també es pren la temperatura.

Foto: Ajuntament del Pinós.

 

A partir d’aquest dilluns també s’ha establert la presa de temperatura en els accessos a edificis públics com ara el mateix Ajuntament.

Una altra de les mesures adoptades és la col·locació d’unes senyals als bancs de l’Passeig de la Constitució i els parcs públics per a recomanar, sobretot als més joves, que respecten la distància social i eviten reunions grupals, no consumeixquen menjar ni beguda, i que sempre portin posada la mascareta.