La desfilada oficial del Carnestoltes del Pinós ja té cartell. Aquest dimarts s’ha reunit el jurat per triar quin dels 26 cartells presentats a concurs organitzat per la Regidoria de Cultura i Joventut mereixia ser l’escollit.

La jove Janis Pastor Martínez, de 14 anys, autora de l’cartell guanyador, rebrà un premi valorat en 200 euros.

Els tres accèssits de 75 euros han estat per Anaïs Albert Yago, de 21 anys; Shania Sáez Amorós, de 13 anys; i Saray Pérez Jordá, de 17 anys.

Les premiades són pinoseras i tres d’elles estudien a l’IES “José Marhuenda Prats”, d’on procedien prop del 90% dels treballs presentats.

L’alcalde de Pinós, Lázaro Azorín, ha estat present a la reunió del jurat, format aquest any per Francisco José Pérez, redactor dels Mitjans de Comunicació Municipals, Ana Isabel Pérez, auxiliar de la Biblioteca Municipal, i l’edil de Cultura i Joventut, Silvia Verdú, com a presidenta de jurat.

En les deliberacions també ha estat present la tècnic de Joventut, Natàlia Rico, comprovant que les obres presentades complien amb el que estableixen les bases.

Després de l’elaboració de l’acta amb la decisió de l’jurat s’ha contactat telefònicament amb les guanyadores per felicitar-les i anunciar-li que rebran els seus guardons el dia de la desfilada, que tindrà lloc el dissabte 22 de febrer.