La Policia Local de Novelda va detindre i va posar a disposició judicial el dissabte, 29 de juny, a un home de 36 anys per un delicte d’agressió continuada amb limitació de llibertat contra la seua parella.

Els fets van succeir al voltant de les dues i mitja de la vesprada en un habitatge de la zona rural del Campet, on, segons una denúncia d’una amiga de la víctima, una dona de 35 anys estava sent agredida per la seua parella, que també la retenia en l’habitatge contra la seua voluntat.

En resposta a la denúncia, patrulles de la Policia Local van localitzar l’habitatge i van accedir a ella per a auxiliar a la dona maltractada i al seu fill, un menor de dos anys que havia presenciat la situació, segons ha assenyalat el comissari cap de la Policia Local de Novelda, Juan Carlos Escolano.

Tant la mare, que va estar retinguda en l’habitatge durant tot el matí del dissabte i va patir agressions de forma continuada, com el fill van ser traslladats al centre mèdic per a ser atesos, mentre que l’home, que compta amb antecedents per delictes de violència de gènere i familiar, va ser detingut de forma immediata i va ser posat a disposició judicial.