Lázaro Azorín ocupa el cinqué lloc en la llista del PSOE a la cambra baixa per Alacant, per la qual cosa, tot apunta a que, després de la renúncia de Pedro Duque al seu escó, el pinoser accedirà al Congrés dels Diputats per Acalant.

Lázaro Azorín ha explicat a La Teua Ràdio que “fins que no renuncie Duque de manera oficial no tindrà cap informació”.

El Partit Socialista adopta així la mateixa decisió que la passada legislatura amb l’objectiu de que els ministres es dediquen exclusivament als seus respectius ministeris, ja que aquesta tasca és sovint difícil de compaginar amb la presència en el Congrés.

Està previst que renucien a la seva acta tots els ministres socialistes excepte, el president de Govern, Pedro Sánchez, la vicepresidenta primera, Carmen Calvo i els ministres d’Hisenda i Transports, María Jesús Montero i José Luis Ábalos, que seguiran conservant el seu escó com a diputats a la cambra baixa. Des de la cúpula de el Partit Socialista han anunciat que aquestes dimissions “es produiran prompte”, tal i com va confirmar ahir la vicepresidenta Carmen Calvo.

El primer edil ha avançat que la seva intenció és compatibilitzar el càrrec de diputat amb el d’alcalde, i que ho pot fer perquè “l’equip de govern de l’Ajuntament del Pinós està format pel millor equip humà i de professionals que treballen, dia a dia , per i per al poble de Pinós”.

D’aquesta manera, tot apunta al fet que els quatre diputats que, finalment, representaran a la província d’Alacant a la cambra baixa seran Patricia Blanquer Alcaraz, Alejandro Soler Muz, Yolanda Serva Ruiz i Lázaro Azorín Salar.

Lázaro es mostra molt agraït per la confiança que el partit socialista ha dipositat en ell, així com per la multitud de felicitacions que està rebent en les últimes hores. En aquest sentit, ha volgut ressaltar “el suport i l’afecte de tota la seva família i dels veïns i veïnes de Pinós”, puntualitzant, que “el més gran que m’ha passat en l’àmbit polític ha estat ser alcalde del meu poble, Pinós”.