L’edil de Cultura i Joventut, Silvia Verdú i l’alcalde de Pinós, Lázaro han volgut felicitar personalment als integrants del grup Taules Teatre, premiats com a millor grup de teatre aficionat en els premis XXII Premis Max en una recepció que ha tingut lloc al consistori pinoser.

Fins al Ajuntament del Pinós s’han acostat diversos components de la companyia local, entre ells el seu president Ximo Ruiz, així com José Antonio Pérez Fresco, Javier Monzó, Belén Jara o Luri Poveda entre d’altres.

Per a l’edil de Cultura i Joventut, Silvia Verdú “ha estat una gran satisfacció que en el quaranta aniversari de Taules Teatre hagin pogut viure aquesta gran experiència”. Assegurar que el premi ha estat molt merescut i reconeix tota la feina feta durant aquests anys, així com la professionalitat dels actors.

L’alcalde de Pinós, Lázaro Azorín ha felicitat els components en nom de la corporació municipal i del poble de Pinós, sumant-se a l’agraïment de José Antonio Pérez freso al recollir el guardó i recordant als familiars que tant suport els han donat al llarg dels anys.

Per Azorín, el tren passa un cop a la vida “vau muntar a un de molt especial, sense imaginar que tingués una parada tan important”. “Heu fet història al nostre poble”, afegia Azorín que també ha regalat als presents una rosa com a agraïment per la seva gran tasca a la cultura pinosera.

Per la seva banda el president de Taules Teatre, Ximo Ruiz, ha volgut donar les gràcies al poble de Pinós i l’ajuntament pel seu suport incondicional i per acompanyar-los durant tots aquests anys, “no només com a turistes, sinó també per haver estat quan havien tempestes ” . “El teatre és vida i la vida és teatre” afirmava.

José Antonio Pérez Fresco se sumava a les paraules d’agraïment del president de Taules Teatre, mentre que Belén Jara, tenia paraules d’afecte cap als veïns de Pinós “ens sentim molt estimats” i Luri Poveda afegia que “és un premi de tots”.

Tots els seus components han coincidit que pertànyer a Taules Teatre, els ha regalat emocions i moltes satisfaccions.