Un curs més, l’EOI d’Elda, juntament amb les seus de Novelda i Villena, reobri les seues portes per a oferir classes d’idiomes de qualitat i certificats de prestigi i reconeixement nacional, amb àmplia oferta d’horaris, segons expliquen des del centre educatiu.

Durant aquest mes de setembre continuarà el procés de matrícula, que va començar al juliol, amb diferents dates assignades segons idioma i nivell. Es pot consultar tota la informació en la web, secció “Matrícula setembre”:


IMPORTANT:
El període de matriculació de places vacants per al públic en general (per als quals no es van preinscriure al juliol) comença el 28 de setembre.

Lloc per a realitzar la matrícula per a totes les seus: EOI d’Elda, Pic Penell s/n. Tel: 966957690.
El preu per a nous alumnes per a tot el curs escolar, incloent taxes d’exàmens, és de menys de 120€.

Els idiomes impartits en la seu d’Elda són alemany, francés, anglés, italià i *valencià. A Novelda, alemany: A1 i A2, francés: A1 i A2, anglés: A1, A2, B1.1, B1.2, B2.1, B2,2 i C1 i Valencià C2.

A Villena s’imparteix alemany: A1 i A2, francés: A1 i A2 i anglés: A1, A2, B1.1, B1.2, B2.1, B2.2 i C1. A més s’imparteixen un altre tipus de cursos, com les classes de destreses i preparació d’exàmens.

Les classes dels cursos regulars començaran l’1 d’octubre per als grups de dilluns i dimecres i el dia 2 per als grups de dimarts i dijous, en l’horari corresponent.

El període de matriculació dels cursos de destreses i formatius serà de l’1 al 5 octubre i l’inici dels mateixos el 8 octubre.

Així mateix, en l’EOI hi ha moltes altres activitats que contribueixen a l’aprenentatge informal i a crear un ambient distés i agradable en el qual aprendre i practicar els idiomes que s’imparteixen com a intercanvis de conversa (tàndems) amb nadius, obres de teatre, cinema en versió original, concurs de targetes nadalenques i múltiples celebracions com Halloween, Saint Patrick, etc.

Quant a projectes innovatius i reconeixements, l’EOI d’Elda és centre pioner en la implantació i avaluació de la destresa de MEDIACIÓ ESCRITA I ORAL, recollida en el Marc Comú de Referència Europeu (MCER) i d’obligada implantació aquest curs 2018-19, de fet, els professors de l’EOI d’Elda estan formant en MEDIACIÓ LINGÜÍSTICA a la comunitat de Professors d’Escoles Oficials d’Idiomes a nivell nacional.

Aquest curs, a més, participaran en un Consorci KA1 de *Mediatecas. Els projectes desenvolupats amb anterioritat són:

2017-19: Projecte d’Innovació “La Mediació Lingüística en Escoles Oficials d’Idiomes”

2015-2017: Projecte KA1 de Formació del professorat

Reconeixement a la qualitat 2017 Projecte Europeu ERASMUS+ Adults

ORGANIGRAMA:
Directora: Pilar Calatayud
Vicedirectora: Esther Belda
Jefa Estudis: Bàrbara Cuesta
Secretario: Jorge Plaza
Vicesecretario: Ángel Moya