• Demà diumenge, 13 de maig, tindrà lloc una actuació de balls per part de dones de la població en la Plaça del Fondó de les Neus a les 18:00h. Els balls són els tradicionals de la localitat i part de la comarca i els vestits de les dones el típic del Fondó. L’activitat és recomanable per als monovers que vullguen veure el traje de les dones i puguen comparar amb el de Monòver.

  • Visites guiades pel Fondó de les Neus. El dissabte i el diumenge 12 i 13 de maig pel matí es duran a terme a la localitat unes visites guiades pel casc històric, fent parades amb explicacions als principals indrets de la població. El diumenge començarà a les 10 del matí en la porta de l’Ajuntament nou. Si no vos haveu inscrit aband podeu vondre eixe dia y unir-vos-en.

  • Continuen les obres a la carretera del Fondó. Les esmentades obres a la carretera que travessa la localitat continuen a bom ritme, encara que s’han dedicats els últims dies a fer una nova rotonda junt a Bodegues Cerdà. La utilitat de l’obra és discutible per a la població per part dels veïns perquè considera que beneficia a un particular molt acomodat del poble.  • Horari del convent. Durant els dies 8-12 de maig romandrà tancat el Convent per al despatx parròquial i la celebració de l’eucaristia. També la Biblioteca munícipal del Fondó romandrà tancada els dijous de tot el mes de maig fins nou avís.

  • Concurs de portada i programa de la RomanaS’ha obert el termini per a presentar, en.aquells interesats en presentar fotografies per al cartell i la portada del llibre de festes de la Romana. Data límit fins el 15 de juliol.

  • II Concurs de fotografia «Recuperar la Romana». S’ha convocat un concurs de fotografia per part de l’Ajuntament de la Romana per posar en valor el patrimoni de la Romana. N’hi ha tres categories amb tres premis per cadascuna. Data límit fins el 16 de juliol.

  • Revista «Monóvar» de l’Associació d’Estudis Monovers. La Revista de l’Associació d’Estudis Monovers té obert el termini per enviar escrits per a publicar en el segon número, el qual eixirà en juliol d’enguany. Els escrits podran tractar qualsevol tema relacionat amb la localitat. Per més informació, contacteu amb l’Assoaciació.