Publicades les bases del Concurs “Llegir en estiu té premi”

La biblioteca Municipal “Maxi Banegas” ha Organitzat un concurs de lectura per a xiquets i xiquetes d’infantil i primària que segueixen Usuaris de la Xarxa de Lectura Pública Valenciana.

El concurs tracta de fomentar la lectura infantil a través del prèstec de llibres, aquells xiquets que més llibres llisquen guanyaran el concurs.

Des del 22 de juny al 23 de juliol el prèstec de llibres que realitzen a els participants computarà per al concurs. Per Fer validis els lectures Hauran de anar a la biblioteca per replegar una cartilla i triar i emportar-se en prèstec Fins a quatre llibres cada vegada i llegir-les i al tornar-les se’ls posara 1 segell i s’entregarà 1 gomet que és rà a lectòmetre. A més cada quatre llibres llegits podran entrar en un sorteig.

Els llibres que formin part del concurs són a els de la sala de lectura infantils i juvenils i cada lector haura de llegir els lectures segons la Seua edat i el curs que Haja Acabat i también llibres per a edats superiors.

Tots els xiquets i xiquetes que participen rebran un diploma i a els tres que més llibres llisquen también tindràn 1 premi que s’entregarà el 26 de juliol a les 18:30 hores a la biblioteca.

Creu Roja prepara un viatge gratuït a Alacant

La gent gran de la localitat del Pinós i de l’Algueña podran realitzar un viatge gratuït a Alacant el pròxim dijous 28 de junio.

L’ONG Creu Roja ha organitzat aquest viatge en el qual els participants podran visitar el Castell de Santa Bàrbara, el Museu de la Ciutat de Alacant, Museu Arqueològic i també realitzar un passeig per la platja de Sant Joan.

Serà una jornada completa de convivència entre tots els participants que aniran acompanyats de voluntaris de la organización.Aquellos interessats a realitzar aquest viatge s’han d’inscriure al telèfon 965 47 79 31 o acudir a la seu de Creu Roja Pinós C / Emilio Castelar.