La regidoria d’Esports, amb el suport unànime dels clubs esportius, ha aprovat la suspensió de l’esport no competitiu en les instal·lacions esportives municipals amb l’objectiu, com ha assenyalat Carlos Vizcaíno, delegat de l’àrea d’Esports, de “contindre l’augment de contagis a la ciutat”.

La mesura, que va ser presa de manera conjunta en una reunió d’urgència mantinguda divendres passat pel regidor d’Esports, Carlos Vizcaíno, amb els clubs que fan ús de les instal·lacions esportives municipals, suspén els entrenament de tots els equips que no es troben en competició oficial fins al pròxim 31 de gener.

Vizcaíno ha assegurat que, “estem davant una situació complicada i hem volgut prendre una decisió que fora consensuada i minimitzara el mal als clubs, els equips federats dels quals, que es mantinguen en competició, no eixiran perjudicats i podran continuar entrenant”.

El regidor d’Esports ha agraït públicament el suport i la comprensió dels clubs i ha subratllat que aquesta mesura pretén “evitar aglomeracions de xiquets i pares en les instal·lacions municipals i reduir la mobilitat, factor primordial per a l’expansió del virus”.

Des del CB Jorge Juan el seu director esportiu, Pedro Ortiz, ha agraït la “proximitat i comunicació” que ha tingut la regidoria amb els clubs a l’hora de prendre aquesta decisió i ha recordat que la Federació Valenciana de Bàsquet no ha suspés les competicions, per la qual cosa “seguirem, de moment, entrenant des de la categoria infantil d’ara en avant”. Per la seua part Santiago Sánchez, coordinador del Novelda CF, ha afirmat que “s’ha pres una decisió amb sentit comú, que salvaguarda als nostres jugadors i les seues famílies, ja que no té molta lògica exposar-los quan en aquests moments no estan competint”.