L’IES La Canal de Petrer ha sigut seleccionat en la Convocatòria Erasmus+ 2018 amb el projecte “La necessitat de l’aigua”, que tindrà una durada de 24 mesos i en el qual participen centres espanyols, de Polònia i Romania.

L’objectiu fonamental del projecte serà que els alumnes prenguen consciència del problema de la necessitat de l’aigua i aprenguen a valorar els recursos naturals del planeta.

La Canal serà l’encarregat de distribuir totes les activitats i d’organitzar les reunions, una funció que recaurà en Montserrat Vera, coordinadora del projecte.

A més, en tractar-se d’un projecte d’Erasmus+, es realitzarà un viatge de 6 o 7 alumnes i 2 o 3 professors de cada centre, al centre amfitrió, amb una durada de 6 dies.

Una activitat que servirà per a internacionalitzar l’IES La Canal, augmentar les competències lingüístiques en idiomes comunitàries dels alumnes i començar una cooperació internacional amb col·legis del mateix perfil.

La primera d’aquestes activitats es realitzarà a Petrer del 24 al 29 de març de 2019.

En concret, participaran, a més del centre petrerí, el centre Secció d’Educació Secundària Sivera Font de L’Alcúdia de Crespins, a València; el col·legi de primària i secundària Spoleczne Integracyjne Liceum Ogolnoksztalcace Amic de Wroclaw de Polònia i el centre tecnològic d’educació superior de Slobozia de Romania.