La Policia Local de Novelda ha realitzat un control de consum d’estupefaents aquest mateix matí (dijous, 8 de novembre) en La Glorieta, amb el resultat de huit menors identificats i dos d’ells denunciats per consum d’aquestes substàncies.

Les queixes i avisos de pares i mares d’escolars alertant de la presència de joves consumint drogues en La Glorieta en les hores prèvies a l’entrada als centres educatius va motivar la disposició de patrulles de la Policia per a dur a terme controls en la zona.

En aquest cas, huit menors van ser localitzats i identificats i dos d’ells van resultar denunciats, per la qual cosa van ser traslladats a la Comissaria de la Policia Local i, posteriorment, entregats als seus pares. A més, el centre educatiu en el qual cursen els seus estudis va ser avisat de la situació.

El control realitzat per les patrulles de la Policia Local forma part del dispositiu de “cinturó sanitari” que el cos de seguretat duu a terme en els voltants dels centres escolars per a detectar i evitar el consum i tràfic d’estupefaents.

Com explicava l’intendent Rafael Sarrió, “aquest treball de vigilància i prevenció, que s’ha realitzat amb vehicles camuflats, el grup GRUVIME i les patrulles operatives de seguretat ciutadana, es continuarà duent a terme amb l’objectiu de persuadir el trànsit i consum d’estupefaents a les portes dels col·legis de la ciutat”.