La Conselleria de Sanitat  ha actualitzat hui les dades relacionades amb els casos de coronavirus per municipis.

Així, a Monòver, s’ha registrat un nou positiu més des de divendres passat, segons la darrera actualització feta a data 28 d’octubre.

Ara per ara hi ha sis casos actius a la ciutat, i arriba a una xifra total de 38 positius des de l’inici de la pandèmia.
La xifra de persones que han perdut la vida com a conseqüència de la COVID-19 continua sent 2.

 

Per la seua banda, el Departament de Salut d’Elda compta amb 278 casos actius en aquests moments, registrats en les últimes dues setmanes. Des de la darrera actualització la xifra ha muntat en 71 nous positius.

Des de l’inici de la pandèmia la xifra total ascendeix fins a 1.185 persones, les quals han passat el coronavirus a les ciutats que pertanyen al Departament, amb una població de més de 189.000 habitants. Per la seua banda, han faltat 59 persones.

Pel que fa a les localitats del Vinalopó MitjàElda ha registrat 392 casos de coronavirus, 69 en els darrers 14 dies que continuen actius, 20 més des del divendres, mentre que Petrer suma 174 en total, 6 més des de divendres passat i 29 actius registrats els darrers dies.  El Pinós compta amb 34 positius actius registrats en les darreres dues setmanes, mentre que la xifra total arriba fins als 112 afectats per COVID-19, 12 més que en la darrera actualització.

 

 

Pel que fa a Novelda, la xifra arriba fins a les 123 persones, 3 nous des de divendres, 7 continuen actius, mentre que Montfort del Cid acumula 50 positius des de l’inici i suma 3 nous des de divendres passat, 14 actius. Cal recordar que fa uns dies es va informar d’un important brot al municipi d’origen social, ja que es van contagiar a la celebració d’una boda.

Dins el Departament d’Elda, Villena també es troba ara per ara amb una xifra de positius actius elevada, com són els 117 casos, i la xifra total des de l’inici de la pandèmia és de 262, 17 més des de divendres. Sax, per la seua banda, suma 35 casos en total, 5 més des de divendres, per ara n’hi ha actius 7.