El Centre Esportiu de Monòver ha explicat a La Teua Ràdio que, atenent-se a la normativa vigent en l’actualitat, finalment tenen previst obrir les piscines al públic “si les condicions ho permeten, el pròxim divendres 26 de juny”.

I és que les noves mesures de flexibilització han canviat el panorama per a l’obertura i l’ús de les instal·lacions esportives.

Així, “a les activitats que ja estaven permeses fa dies, com ara, el tennis, pàdel, frontennis i galotxes, cal afegir l’obertura dels vestuaris i les dutxes, el gimnàs, el saló social i la possibilitat de realitzar esport a l’interior de les instal·lacions esportives, com córrer o caminar…”, destaquen.

“Tot això amb les limitacions d’aforament que s’estableix a la normativa”, assenyalen des del centre esportiu.

 

Cal destacar que “s’elimina l’obligatorietat d’acudir al centre amb cita prèvia” i per a les activitats esportives que s’hagen de realitzar a les instal·lacions tancades, s’haurà de tenir en compte l’aforament màxim que permet la normativa vigent, derivada del COVID-19, el qual s’indicarà a les portes de cada instal·lació”.

Pel que fa a les piscines, activitat que molts monovers portaven dies demandant, cal destacar que “per accedir a elles no serà precís concertar cita prèvia, encara que l’accés sí estarà condicionat a l’aforament màxim permés per la normativa”. Segons apunten des del centre “sembla que serà un aforament suficientment ampli per a atendre les necessitats dels socis”.

Publicitat.

Així, haurà dos torns d’obertura “un de matí, entre les 10 i les 14.30h, i l’altra de vesprada, entre les 16h i les 21h, i l’aforament es controlarà en l’accés a les piscines”.

En relació a les condicions generals de l’accés al centre informen que, “per tal de poder realitzar el control d’aforament exigit per la normativa, l’accés es realitzarà, obligatòriament, utilitzant el carnet de soci i es prendrà la temperatura abans d’accedir-hi”.

A més a més, “l’ús de la mascarilla serà obligatori en els casos que no siga possible mantenir la distància social d’un metre i mig”.

Des del Centre Esportiu de Monòver informen de que “pels moments no es podran utilitzar les invitacions dels socis”.

 

“El centre desinfectarà les instal·lacions i els elements d’aquestes d’acord al que s’exigeix”. No obstant això, “totes aquestes mesures podran canviar segons els canvis que es puguen produir a la normativa, així com a la viabilitat, funcionament o oportunitat d’aquestes una vegada es pose en marxa”.

La directiva agraeix als usuaris “el compliment de la normativa i la seua col·laboració“, perquè “és fonamental per a arribar, el més prompte possible i en les millors condicions, al ple funcionament de les instal·lacions i la màxima normalitat possible”.