L’alcalde de Monòver, Alejandro García, «fa una crida a la població monovera perquè evite contactes socials i isca de casa únicament si és ‘imprescindible'».

I és que, les dades de contagis aportats hui per la Conselleria de Sanitat informen que hi ha «175 casos actius de coronavirus i la taxa d’incidència és de 1.400 per cada 100.000 habitants«.

Per això, davant aquestes xifres, «des de l’Ajuntament de Monòver es fa una crida a la població perquè redoble les precaucions, respecte i faça respectar totes les normes de les quals s’informa diàriament, i evite eixir de casa si no és absolutament necessari».

L’alcalde, Alejandro García, emfatitza que «les dades confirmen una acceleració preocupant en els contagis».

Així, «des de l’Ajuntament de Monòver demanem als ciutadans que s’imposen un autoconfinament durant els períodes en què no hagen de treballar o estudiar. Rebutgem reunions socials i familiars fora del grup de convivents, intentem eixir el menys possible de casa».

La Teua Ràdio estarà atenta a les declaracions de hui del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, així com de les «noves mesures de les diferents administracions, ja que es preveu que a partir de hui siguen més restrictives».