Susy Shoes ja ha repartit mascarilles per molts llocs com ara les Cases del Senyor, el Xinorlet, el Centre de Salut de Monòver, la Residència d’Ancians de Monòver, Policia Local de Benidorm, Maternitat de l’Hospital d’Elx, Protecció Civil ha donat a la Policia Local de Monòver…

Les aparadores solidàries organitzades per Loli Fenoll han confeccionat les mascarilles i “voluntaris de Protecció Civil de Monòver s’han encarregat de distribuir-los”, com ha explicat a La Teua Ràdio.

Per altra banda, cal destacar que “ens hem posat en contacte amb l’Associació del Càncer a Monòver i qualsevol malalt o malalta de càncer que necessite una mascarilla ens telefona per a demanar-nos-la i Demetrio, de Protecció Civil, li la portarà a sa casa”.

Ací es poden vore algunes entregues d’aquesta setmana.

També han rebut mascarilles solidaries de Susy Shoes “personal de neteja de diferents espais que no en tenien per a poder treballar”.

Aquest grup d’aparadores de diversos municipis, l’equip solidari de Susy Shoes, continua ara per ara confeccionant mascarilles i “gràcies a Protecció Civil estan arribant a molts llocs on fan molta falta”.