Les forces de seguretat han confirmat a La Teua Ràdio que “queda totalment prohibit transitar per les zones comunes de les finques comunitàries com a conseqüència de l’Estat d’Alarma”.

En aquest sentit, “ni terrasses, ni patis, ni replanells interiors podrien ocupar-se per diverses persones, més enllà de les excepcions que s’especifiquen dins les mesures restrictives, com baixar la brossa i muntar a casa ràpidament, o muntar a la terrassa a estendre la roba i baixar”.

“Muntar a les terrasses comunitàries amb més persones, a passejar o a fer qualsevol altra activitat que no siga estendre la roba, són conductes totalment prohibides“, destaquen a aquesta redacció informativa. “Perquè poden tenir contacte amb altres persones que no estan en el seu entorn”, asseguren.

Les forces de seguretat “fem una crida a la responsabilitat i que cadascú siga conscient de la situació actual de crisi sanitària que es viu a tot arreu. Som el país d’Europa amb més persones contagiades”.

Des de la Policia Local i la Guàrdia Civil fan tot el que poden per tal de controlar “totes les conductes, però la població ha de concienciar-se i no dependre de les forces i cossos de seguretat per a controlar-ho. Simplement apel·lem al sentit comú“.

Aquestes pràctiques poden ser denunciables, per la qual cosa, els individus que es troben en aquesta situació podrien rebre una sanció.