La Conselleria de Sanitat ha actualitzat hui les dades sobre l’incidència de casos de coronavirus a la Comunitat Valenciana. Unes dades que pertanyen al 30 de novembre.

Pel que fa a Monòver, comptabilitza 27 nous casos positius de coronavirus des de la darrera actualització feta el passat dimarts, 24 de novembre.

Així, segons destaquen les dades oficials, ara per ara hi ha 69 casos actius a la ciutat. Des de l’inici de la pandèmia el total de casos arriba fins als 32332 casos més en els darrers dies, i la xifra de persones que han perdut la vida com a conseqüència d’aquesta malaltia arriba a un total de set des del començament d’aquesta situació.Monòver arriba a una taxa d’incidència de 567 casos per cada 100.000 habitants.

Per la seua banda, el Departament de Salut d’Elda compta amb 824 casos actius en aquests moments, registrats en les últimes dues setmanes.

Des de l’inici de la pandèmia la xifra total ascendeix fins a 5.678 persones, sumen 272 positius als de la darrera actualització, les quals es troben a les ciutats que pertanyen al Departament, amb una població de més de 189.000 habitants. Per la seua banda, han faltat 145 persones, 4 més des del passat divendres.

Pel que fa a les localitats del Vinalopó MitjàElda ha registrat en total des de l’inici 2.108 casos de coronavirus, 80 més que en la darrera actualització, i ara per ara hi ha 286 que continuen actius. Han faltat a Elda per aquesta malaltia 56 persones des de l’inici, dos més en els ultimes dies; mentre que Petrer suma 1.174 en total, 47 més des de divendres passat i 163 romanen actius, els quals han estat registrats en els darrers dies, la xifra de morts a Petrer és de 25 persones, dues més en els darrers dies.

Pel que fa al Pinós compta amb 44 positius actius registrats en les darreres dues setmanes, mentre que la xifra total arriba fins als 410 afectats per COVID-19, 16 més que fa uns dies, i, des de l’inici, han faltat set persones per aquesta malaltia.

 

Pel que fa a Novelda, la xifra arriba fins a les 469 persones, 30 més en els últims dies, 71 continuen actius i han faltat 21 persones; mentre que Montfort del Cid la xifra arriba als 202 positius des de l’inici, 3 més en aquesta actualització i compta amb 35 actius, han faltat dues persones en tot el període. Asp, per la seua banda, té, ara per ara, 48 casos actius, mentre que la xifra total des de l’inici arriba fins als 297, 9 més des de divendres i han faltat 2 persones en total. A l’Alguenya la xifra total arriba fins als 20, un cas més, amb dos casos actius. La Romana té 3 casos actius i el total des de l’inici augmenta en dos casos fins als 23 contagis. Ha faltat una persona des de l’inici.

A més a més, dins el Departament d’Elda, Villena compta amb 123 casos actius, registrats en els darrers 14 dies, i la xifra total des de l’inici de la pandèmia és de 786, 39 més en els últims dies. La xifra de persones que han perdut la vida es de 16.