La Conselleria de Sanitat ha actualitzat hui les dades sobre l’incidència de casos de coronavirus a la Comunitat Valenciana. Unes dades que pertanyen al 19 de novembre.

Publicitat.

Pel que fa a Monòver, comptabilitza 36 nous casos positius de coronavirus, des de la darrera actualització feta el passat dimarts, 17 de novembre.
 

Així, segons destaquen les dades oficials, ara per ara hi ha 70 casos actius a la ciutat. Des de l’inici de la pandèmia el total de casos arriba fins als 23036 casos més en els darrers tres dies, i la xifra de persones que han perdut la vida com a conseqüència d’aquesta malaltia ha augmentat en dues persones i arriba a un total de set des del començament d’aquesta situació.

A més a més, cal destacar un brot de tres persones d’origen laboral ubicat a una empresa del Polígon Industrial El Pastoret de Monòver.

Ara per ara la taxa a Monòver és de 575.33 persones infectades per cada 100.000 habitants.

 

Per la seua banda, el Departament de Salut d’Elda compta amb 1.003 casos actius en aquests moments, registrats en les últimes dues setmanes.

Des de l’inici de la pandèmia la xifra total ascendeix fins a 4.675 persones, sumen 436 positius als de la darrera actualització, les quals es troben a les ciutats que pertanyen al Departament, amb una població de més de 189.000 habitants. Per la seua banda, han faltat 128 persones, 16 més des del passat dimarts.

Pel que fa a les localitats del Vinalopó MitjàElda ha registrat en total des de l’inici 1768 casos de coronavirus, 151 més que en la darrera actualització, i ara per ara hi ha 341 que continuen actius. Han faltat a Elda per aquesta malaltia 50 persones des de l’inici, quatre més en els ultimes tres dies; mentre que Petrer suma 951 en total, 93 més des del dimarts passat i 203 romanen actius, els quals han estat registrats en els darrers dies, la xifra de morts a Petrer és de 22 persones, quatre més en aquesta actualització.

Pel que fa al Pinós compta amb 64 positius actius registrats en les darreres dues setmanes, mentre que la xifra total arriba fins als 351 afectats per COVID-19, 23 més que fa uns dies, i, des de l’inici, han faltat quatre persones per aquesta malaltia.

 

 

Pel que fa a Novelda, la xifra arriba fins a les 391 persones, 50 més en els últims dies, 91 continuen actius i han faltat 19 persones; mentre que Montfort del Cid la xifra arriba als 171 positius des de l’inici, 17 més en aquesta actualització i compta amb 47 actius, han faltat dues persones en tot el període, una més en els darrers dies. Asp, per la seua banda, té, ara per ara, 47 casos actius, mentre que la xifra total des de l’inici arriba fins als 245, 24 més des del dimarts i han faltat 2 persones en total. A l’Alguenya la xifra total augmenta en un cas, fins als 18, amb quatre casos actius. La Romana té quatre casos actius i el total des de l’inici augmenta fins als 19 contagis, tres més des de dimarts. Ha faltat una persona des  de l’inici.

A més a més, dins el Departament d’Elda, Villena compta amb 148 casos actius, registrats en els darrers 14 dies, i la xifra total des de l’inici de la pandèmia és de 658, 61 més en els últims dies. La xifra de persones que han perdut la vida és de 15, cinc més des de dimarts.