La Conselleria de Sanitat ha actualitzat hui de matí les dades sobre l’incidència de casos de coronavirus a la Comunitat Valenciana. Unes dades que pertanyen al 15 d’octubre.

Pel que fa a Monòver, comptabilitza un nou cas positiu de coronavirus, des de la darrera actualització feta el passat 12 d’octubre.

Així, segons destaquen les dades oficials, ara per ara hi ha 6 casos actius a la ciutat. Una  incidència acumulada de 49,31 casos per cada 100.000 habitants. Han baixat en tres el nombre d’actius des de la darrera actualització.
Des de l’inici de la pandèmia el total de casos arriba fins als 51 i la xifra de persones que han perdut la vida com a conseqüència d’aquesta malaltia es manté en dues.

 

 

Per la seua banda, el Departament de Salut d’Elda compta amb 283 casos actius en aquests moments, registrats en les últimes dues setmanes, 13 més des de la darrera actualització.

Des de l’inici de la pandèmia la xifra total ascendeix fins a 1.558 persones, 73 més que en la actualització del passat dilluns, les quals han passat el coronavirus a les ciutats que pertanyen al Departament, amb una població de més de 189.000 habitants. Per la seua banda, han faltat 62 persones, dues més que en la darrera actualització.

Pel que fa a les localitats del Vinalopó MitjàElda ha registrat 552 casos de coronavirus, 42 més que en la darrera actualització, i ara per ara hi ha 123 que continuen actius, mentre que Petrer suma 242 en total, 11 més des del 12 d’octubre passat i 49 romanen actius i han estat registrats en els darrers dies. El Pinós compta amb 40 positius actius registrats en les darreres dues setmanes, mentre que la xifra total arriba fins als 158 afectats per COVID-19, tres més que fa uns dies.

 

Pel que fa a Novelda, la xifra arriba fins a les 154 persones, 5 més en els últims dies, i 24 continuen actius, mentre que Montfort del Cid es manté en la xifra dels 61 positius des de l’inic, 7 més que en la anterior actualització, i i compta amb 8  actius. Asp, per la seua banda, té, ara per ara, 15 casos actius, mentre que la xifra total des de l’inici arriba fins als 111, 10 més des del 12 d’octubre. A l’Alguenya la xifra total es  manté en 9 casos i, ara per ara, hi ha 4 actius.

Dins el Departament d’Elda, Villena compta amb 26 casos actius, registrats en els darrers 14 dies, i la xifra total des de l’inici de la pandèmia és de 298, tres més en els últims dies.