La Conselleria de Sanitat ha informat hui, en la seua darrera actualització de les 11h del matí, que Monòver té «tres nous resultats de PCR positius en coronavirus en els últims 14 dies».

Així, la xifra de persones infectades des de l’inici de la pandèmia, segons dades oficials basades en els PCR+ arriba fins a les 27. Per la seua banda, els monovers que han perdut la vida com a conseqüència de la COVID-19 continuen sent 2.

 

Així, el Departament de Salut d’Elda acumula a hores d’ara 829 positius dels quals 163 s’han registrat en les darreres dues setmanes. 57 són les persones que han mort des de l’inici de la pandèmia.

Pel que fa a les localitats del Vinalopó Mitjà, Elda ha registrat 302 casos de coronavirus, 39 en els darrers 14 dies, mentre que Petrer suma 133 en total, 24 els darrers dies.  El Pinós suma 40 positius en els darrers 15 dies i la xifra total arriba fins als 68 afectats per COVID-19.

Pel que fa a Novelda, la xifra arriba fins a les 110 persones, es sumen 7 en les dues setmanes anteriors, mentre que el Fondó de les Neus també ha sumat un nou positiu els últims dies arribant als 9 malalts per coronavirus i La Romana arriba als 6 casos en total, 1 en els darrers dies. Per la seua banda, Montfort del Cid acumula 24 positius des de l’inici i suma 6 en els darrers 14 dies.