El passat 4 d’abril s’havia d’haver celebrat a Petrer la Trobada d’Escoles en Valencià 2020, una festa que es va haver d’anul·lar com a conseqüència del confinament provocat per l’expansió de la pandèmia de coronavirus.

Aquesta setmana s’han concedit els premis als guardonats a les categories de redacció del Premi Sambori i de dibuix de la Trobada 2020.

Al CEIP Azorín de Monòver divendres passat van celebrar al pati de l’escola el lliurament de premis. Les afortunades del centre són Aitana Deltell Armero, guanyadora del Concurs de dibuix de la Trobada i Amàlia Sabater Díez, guanyadora del Premi Sambori de Redacció amb el conte «Els conflictes de la paella».
Per la seua banda, Laia Esteve Armero va ser la guanyadora del concurs de dibuix de La Trobada del CEIP Mestre Ricardo Leal de Monòver, de 1r, així com Jaume Verdú Guardiola, també de Primer, que va guanyar el premi de redacció del Sambori.

Pel que fa a l’IES Enric Valor de Monòver, Arnau Sabater Díaz va aconseguir el Premi Sambori 2020 amb la narració «L’embolic de la milotxa», a la categoria de 1r Cicle de Secundària, mentre que Sofia López Gil, va aconseguir el guardó amb el conte «Hospital», dins la categoria de 2n Cicle de Secundària.

Arnau Sabater Díez i SofiaLópez Gil

Des de La Teua Ràdio els donem l’enhorabona i els animem a seguir participant en concursos culturals, com ara, el Concurs de Relats Radiofònics LTR.