El dimecres, 15 de gener,  s’estrenarà a Monòver el musical “El Somni de Joan”. Una obra escrita i composada per Lourdes Pérez, de Gravity Producciones, que té com a objectiu principal “conscienciar als xiquets i xiquetes en relació al reciclatge i a la cura del Medi Ambient”.

Per la seua banda, Adrián Alberola, tècnic de Medi Ambient de l’Ajuntament de Monòver i col·laborador de La Teua Ràdio, “va donar la idea a Pérez i ha ajudat en tot moment per a la creació d’aquest projecte”, com asseguren.

 

Així, el Teatre Principal acollirà l’estrena durant el matí de dimecres i comptarà amb un públic composat pels “diversos cursos de tots els col·legis de Monòver, els quals no solament podran gaudir de les cançons, sinò que aprendran com es recicla, com estalviar energia i aigua”, asseguren des de la Productora.

L’elenc que forma aquest musical està format per tres actors: Javier Poveda, Cristina Pastor i Lourdes Pérez, els quals s’encarregaran de “donar-li vida, tant als protagonistes com també a la mar, a l’aire i als arbres, que manifestaran el seu descontent pel mal estat del Planeta Terra”.

Els organitzadors intentaran portar aquest musical, en valencià, “a altres municipis propers on poder apropar als xiquets i xiquetes aquestes importants mesures, tenint en compte l’estat del planeta, com a conseqüència de la contaminació i la falta de conscienciació en la població”.