Isaac Martín, ha presentat en La Teua Ràdio la seua darrera obra. I és que ha creat, junt amb un talentós equip col·laborador, el curtmetratge titulat “Droneworld. La realidad oculta de los niños de hoy”.

Creat per la iniciativa d’una família i un xicotet, “però gran equip”, l’objectiu d’aquest projecte és “conscienciar a la societat de l’educació emocional dels fills, l’ús de les noves tecnologies i les situacions reals que molts xiquets i xiquetes viuen hui en dia”, com explica el director del curt a aquesta redacció.

“Ho hem fet entre nosaltres, sense ànim de lucre, per tal de promoure que cal escoltar als nostres fills i ensenyar-los mecanismes emocionals per al seu futur”, apunta Martín.

Ara per ara, com informa Isaac Martín, “estem difonent-lo per Espanya i l’estranger, amb persones, associacions, col·legis i també portant-lo a festivals de curtmetratges per tal de donar-li la màxima difusió”.

Actualment, el curt està com a finalista en el Festival Internacional de Curtmetratges Feelmotion de Madrid, encara que “allò que realment perseguim és que el veja quanta més gent i més famílies millor, que entenguen el nostre missatge de parar atenció als nostres fills i tenir més moments de qualitat amb ells, ja que si són forts emocionalment, ho seran davant situacions difícils de la vida real i quotidiana”.

Ací poden vore el curt:

 

Trailer del curt ací.

Sinopsi: 

En una família molt liada pel ritme imparable de la societat, els pares s’han oblidat de parar atenció al seu fill que, des que comença l’escola infantil, als seus 6 mesos, ha hagut d’aprendre sol tot allò que el camí de la vida li ha posat davant.

En eixir del treball, els seus pares el recullen de la seua jornada d’activitat escolar, però malgrat això, no deixen d’atendre els seus mòbils, plens de missatges, telefonades  i tota l’activitat de les seues xarxes socials que, els ocupa tota la vesprada.

És l’únic moment que Andrés té per a estar amb els seus pares i oblidar-se durant unes hores de la situació que pateix. Temps que es desintegra dia rere dia.

Així, és aquesta una família que no comparteix ni un minut de conversa al dia, segueixen la seua vida envoltants de mòbils, televisions i informació que no els deixa conèixer-se entre ells ni a sí mateixos.

Andrés, ja amb 8 anys, viu un desastrós incident en el col·legi i no sap com ha de defensar-se.

Després d’aquesta situació, els seus pares veuen un cridaner anunci de televisió i descobreixen Droneworld. És quan s’adonen de que el seu fill passa per un moment difícil en al seua vida i opten per posar-se mans en l’obra, per tal de donar-li tot el seu suport.

Des d’aquest dia, Andrés compta amb el més sofisticat Dron i amb els seus pares.

Una encertada història que s’apropa a la possible realitat que poden arribar a viure xiquets de hui en dia. Xiquets com Andrés, que ells sols, han d’aprendre què han de fer o no fer en certs moments de les seues vides, lluitant uns contra els altres sense raó i havent de mostrar qui és el millor i el més fort en cada moment, ja que no han rebut l’aprenentatge, la companyia i el suport dels adults que tenen al seu voltant.

 

 

Fitxa tècnica: 

Dirección: Isaac Martín Novials

Producción, Storyboard, Modalado 3D, y Animación 3D: Isaac Martín Novials

Guión: Eva Rubiano

Rigging: Nacho García Cuerva

Composición canciones: Eva Rubiano

Efectos de sonido: Daniel Rivero

Colaboración caciones: Pablo Nogueira

Pianista y arreglos: Manuel Ramos Aznar

Cantante: Oriana Quintero

Voz adulta: Andrea Sanchiz

Voz infantil: Valery World Stye