Joaquín Camps, guanyador del Premi Azorín de Novel·la 2019, visitarà Monòver demà dissabte, 22 de juny.

I és que, s’ha organitzat la presentació del llibre “La silueta del olvido”, vencedor del Premi Azorín d’enguany.

Està previst que arribe amb el tren al voltant de les 10h, per la qual cosa a les 10.30h, ja a Monòver, l’acompanyaran a desdejunar.

Així, a les 11.15h es durà a terme la recepció oficial de l’escriptor Joaquín Camps en l’Ajuntament de Monòver, i a les 11.30h signarà en el Llibre de Visites i es farà una entrega d’obsequis.

Una hora després, al voltant de les 12.30h, l’autor de “La Silueta del olvido” visitarà la Casa Museu Azorín i, a continuació, tots aquells interessats podran acudir a la presentació de la seua obra en el marc incomparable de la Casa-Museu Azorín per tal de conèixer de primera mà en què consisteix aquesta novel·la.

Una vegada finalitzat l’acte, dinaran en un conegut restaurant monover i faran una posterior tertúlia. Tot això abans de les 16h, quan visitaran el Museu d’Arts i Oficis de Monòver.

Finalment, a les 18h de la vesprada, Joaquín Camps acabarà la visita de Monòver i tornarà a l’estació de tren d’Elda.

Es tracta d’un esdeveniment organitzat tant per l’Institut de Cultura Alacantí Juan Gil-Albert, com per la Fundación Caja Mediterráneo i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Monòver.