La Casa-Museu Azorín de Monòver ha tornat a obrir les seues portes hui, divendres, 25 de setembre, després de diversos mesos tancades.

I ho fa amb totes les mesures d’higiene i de seguretat, seguint els protocols marcats per Sanitat.
L’horari en el qual es podrà visitar aquesta Casa Modernista monovera és l’habitual, com expliquen a La Teua Ràdio, és a dir «divendres i dissabtes des de les 11h i fins a les 14h».

A més a més, segons apunten, «podrà visitar la casa qualsevol grup o investigador que ho necessite posant-se en contacte prèviamente per correu electrònic a l’adreça cmazorin@cajamediterraneo.es».

Ruta del Vi «El sabor del 98, Azorín y la Monastrell»

Per altra banda, també està prevista l’organització d’una Ruta del Vi d’Alacant denominada «El sabor del 98, Azorín y la Monastrell». Es tracta d’una activitat enoturística que consistirà en visitar la Casa Museu amb un guia oficial (entrada gratuïta), així com un passeig per la ciutat de Monòver i una cata a la Bodega de Santa Caterina del Manyà i a Bodegas Ortigosa. Es podran catar dos vins de cada celler.

Aquestes rutes estan previstes per als divendres i dissabtes a partir del mes d’octubre pròxim a les 11h del matí.

El preu per persona serà de 30 euros i mínim s’hauran d’inscriure dues persones.

Foto: Xarxes socials Casa-Museo Azorín

Els interessats podran obtindre una major informació telefonant al 679899880 o escrivint un correu electrònic a reservas@lapitxotxa.com 

Cal destacar que la Casa-Museu Azorín es va fundar a Monòver el 10 de maig de 1969. Una vivenda del segle XIX que reconstrueix la llar on va viure José Martínez Ruiz, escriptor monover conegut internacionalment com Azorín.

Els seus germans, Amparo i Amancio, van col·laborar en la restauració de la Casa amb la finalitat de mantenir sempre viu l’esperit d’Azorín.