La tradicional Fira del Llibre acompanya any rere any els esdeveniments relacionats amb La Fira de Santa Caterina a Monòver.

I és que el darrer cap de setmana de novembre Monòver es vist de Festa per commemorar una data que, anys enrere, va ser molt destacada, ja que Santa Caterina va ser durant molt de temps patrona de Monòver.

Enguany, el diumenge de Fira, 1 de desembre, quan els xiquets passegen amb els ulls ben oberts per triar què firar-se, joguines i, sobretot, llibres i contes, comptarà amb diverses associacions monoveres, com és habitual, així com alguns escriptors locals que posaran les seues obres a la venda en un dia tan destacat.

 

 

Entre les associacions monoveres que es podran trobar a la Plaça de la Sala juntament amb les llibreries locals, destaca la presència de l’Associació d’Estudis Monovers, l’Orquesta de Pulso y Púa “Francisco Alvillar”, L’Agrupació Musical L’Artística de Monòver, diverses confraries monoveres, AECC Monòver o Monòver Fa Randa, així com clubs esportius, entre molts altres col·lectius.

A més a més, Paqui Limorti i Èlia Armero tindran més exemplars del llibre “Pere Maça, el conte”, que va quedar exaurit l’any passat amb la seua presentació i enguany tornen a tenir-lo a la venda.