La poetessa Lorena Tranche, responsable de la secció Poesia a la butxaca en La Teua Ràdio, ha publicat un original poemari titulat “Abril… Las puertas del mañana”.

Un poemari que ja ha estat presentat a la seua terra natal, Novelda, i també a Elda. El pròxim divendres, 8 de novembre, arribarà a Monòver, a l’Auditori Antonio J. Ballester de la Casa de Cultura.

Es tracta d’una publicació solidària, ja que els beneficis de 100 obres aniran a parar a l’ONG Grupo Abril.

Lorena Tranche, que signa sota el pseudònim Lo Poetízalo, va començar fa més d’un any el seu blog del mateix nom que, ara per ara, ja ha convertit en editorial per tal d’ajudar a altres autors “fomentar la poesia com a canal de comunicació, promocionar els valors universals i la consciència social, així com animar a la gent i, sobretot, als joves, en la solidaritat i la sostenibilitat”.

Molts són els assumptes que ella tracta en els seus poemes. A més a més, no és un llibre com la resta, perquè és un desplegable que es comença a llegir per la contraportada. L’il·lustrador d’aquesta obra “especial” és Francisco Berna.

Els interessats podran acudir el pròxim divendres a les 20h de la vesprada a la presentació d’aquest poemari especial.

L’acte comptarà amb la presentació d’Èlia Armero, la participació de l’autora i la col·laboració de Carlos Maluenda i Amparo Simón, els quals recitaran diversos poemes de Lorena Tranche.

Publicitat.

 

Aquesta obra es pot comprar en diversos establiments d’Elda, Monòver, Novelda i Petrer, per un preu de 15 euros.