Laia Esteve, responsable de La Veu dels Menuts a La Teua Ràdio, va presentar ahir, diumenge, el seu primer conte «El Monstre de l’Era Alta».

Publicitat.

L’Àgora de la Casa de Cultura va acollir un esdeveniment cultural que va comptar amb un «càlid públic, tant per majors com menuts», tot celebrat dins les mesures de seguretat i higiene establertes als protocols de les autoritats sanitàries: presa de temperatura a l’entrada amb les dades personals corresponents, gel hidroalcohòlic i distanciament social de seguretat.
 

A Laia la va acompanyar Alicia Cerdá, arxivera i bibliotecària de l’Ajuntament de Monòver, i Paqui Limorti, historiadora monovera.

Primer va ser el torn d’Alicia Cerdà, qui va presentar l’acte i va parlar, breument sobre l’autora i el que transmet «El Monstre de l’Era Alta, destacant, també, com és d’important per a Monòver que s’escriguen contes que tinguen com a protagonistes zones o paratges monovers.

A continuació, Paqui Limorti va explicar qui és Laia, com és i quines aficions té. Un currículum que, «malgrat tenir set anys, ja és extens».

Finalment, va ser l’autora del conte, Laia Esteve, qui va tenir la paraula i no va oblidar donar les gràcies als assistents i a les seues companyes de taula per acompanyar-la en un moment tan important per a ella, així com explicar com va sorgir aquesta iniciativa d’imprimir el seu text per a poder-lo compartir amb tots els interessats.

Laia Esteve, autora de «El Monstre de l´Era Alta».

A l’acabament de la presentació, Laia va poder dedicar els contes a tots els qui així ho van desitjar. Quedarà per al record que Laia Esteve va presentar el seu primer conte enmig d’una pandèmia mundial.

La pàgina de Facebook de La Teua Ràdio va emetre en directe tot l’esdeveniment, el qual es pot vore a continuació: