L’escriptor i expert en finances monover, Luis Barberá, col·laborador de La Teua Ràdio, ha informat a aquesta redacció informativa que ha estat invitat per la seua editorial, Mar Editor i Ediciones Irreverentes, a la Fira del Llibre de Puente de Vallecas, en Madrid.

Allà, té previst acudir el pròxim 1 de maig, on estarà signant exemplars de la seua primera novel·la “El Visigodo”, en horari de matí i vesprada.

 

 

Cal destacar que Luis Barberá va vore publicada la seua primera novel·la, “El Visigodo”, finalista del V Premi Alexandre Dumas de Novel·la Històrica, fa prop d’un any, en el mes de maig de 2018.

“El Visigodo” és una novel·la històrica que narra els fets duts a terme des del desmbarc en la Península Ibèrica dels musulmans en l’any 711 fins a la formació del Regne Astur, el 718. Els visigods, abans dominadors, van perdre la seua hegemonia en poc menys de tres anys. La conquesta musultmana va arrassar la seua cultura imperant en les terres de la Hispània romana.

Aquesta novel·la persegueix, dins dun context històric, el més fidel possible a la realitat, mostrar la influència de les  actuacions humanes en la història i l’inici del que serà el futur de la Península Ibèrica a partir de la invasió sarracena,quan els grans dominadors en gran part d’Hispània eren els visigods.

Barberá ha presentat la seua novel·la en diverses localitats com ara Alacant, Elda, Monòver o Múrcia.