El grup Vienna, format per dos joves de 24 anys, traurà demà mateix el seu primer EP

Pau és de Petrer i és músic professional i Artur, de Monòver, és filòleg, però ambdós han treballat en altres projectes musicals amb anterioritat abans de juntar-se en Vienna.

Pau compta amb diversos discos enregistrats amb diferents grups, mentre que Artur, va ser finalista del Certamen Nacional de Jóvens Cantautors en 2017.

Ara, des del sud d’Alacant, i amb intenció de mostrar tot el que hi ha dins d’aquest pis que han llogat; “i és que així és com es titula aquest primer treball, “Hem trobat un pis per a
llogar”, una escena ben quotidiana i que s’acosta a la manera rutinària de viure que s’enceta amb la joventut”, com expliquen els joves músics.

 

 

Demà, 7 de novembre, es presenta l’avançament d’aquest single.

La cançó s’anomena“Tourmalet” i ve acompanyada d’un videoclip “en què es tracta el tema de la desaparició de la innocència de la infantesa a partir del motiu de la tornada “Tot se n’acaba anant””, com asseguren.

Són aquestes “unes melodies senzilles i una lletra íntima, però al mateix temps, universal, les quals farceixen el conjunt de la cançó d’un ambient tranquil·lament potent”

La Teua Ràdio oferirà la pròxima setmana una entrevista amb Artur per tal de conèixer més en profunditat en què consisteix aquest projecte musical i la seua trajectòria present i futura.