El Departament de Salut d’Elda ha informat hui de tres nous casos positius de coronavirus detectats el dilluns 18 de maig, el que suposa que el virus continua actiu a la zona.

Per la seua banda, no ha faltat cap persona per aquesta malaltia a l’Hospital General Universitari d’Elda per nové dia consecutiu.

El Departament d’Elda agrupa una població de 189.600 persones, distribuïdes en 14 localitats i la xifra de persones mortes fins a ara des de l’inici de la pandèmia fins al dia de hui continua en les 53 persones, des de fa ja nou dies.

Les xifres de hui porten un dia de retard, ja que ahir no van actualitzar les dades. Des de la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana expliquen que aquest retard és com a conseqüència de que es troben contrastant i actualitzant tota la informació.

Per la seua banda, les dades oficials apunten a que el total de persones contagiades per coronavirus al Departament de Salut d’Elda ascendeix fins als 659, una taxa de 347.60.

A nivell autonòmic

Pel que fa al conjunt de la Comunitat Valenciana, cal destacar que les xifres comptabilitzades dilluns, 18 de magi, mostren que hi havia un total de 72 nous positius per coronavirus, mentre que es van donar 135 altes i van faltar 6 persones. 

En termes totals, a nivell autonòmic s’han comptabilitzat 14.796 positius, mentre que ja s’han donat 10.105 altes. Ara per ara hi ha 3.297 casos actius de coronavirus, romanen als hospitals valencians 344 persones i es troben a l’UCI 56 persones. La xifra de valencians i valencianes que han perdut la vida per coronavirus és de 1.394 persones.