Cada setmana La Teua Ràdio sol rebre queixes de veïns de diversos paratges i zones de Monòver perquè els contenidors verds es troben plens d’escombreries, poda i, fins i tot, mobles i objectes de grans dimensions.

Ahir de vesprada va ocórrer al paratge de La Retjola, on un contenidor destinat a tirar la brossa estava tot ocupat “amb un gran silló“, com expliquen els veïns.

I és que, com denuncien, “a aquests contenidors solen llançar de tot. Venen furgons que descarreguen bosses grans d’herba, sanitaris, escombreries d’obres… i ho posen tot a l’interior dels contenidors i ja no cap res més”.

El camió passa cada dia al migdia i s’ho sol emportat tot, com asseguren els veïns, però “almenys que no ho posen a dins dels contenidors”.

Per altra banda, fa uns dies va aparèixer “un sofà de tres places al costat dels contenidors de reciclatge i de roba ubicats a l’inici de l’Avinguda Pare Faustino, al costat del parc”, segons van informar a La Teua Ràdio.

Els veïns d’eixos carrers van explicar que “el sofà estava allà des de feia una setmana”.

SERVEI DE RECOLLIDA: 

Cal recordar que hi ha a Monòver un servei gratuït de recollida d’escombreries, matalassos, electrodomèstics, mobles de grans dimensions…, el qual, telefonant i avisant als responsables d’aquest servei, informen de quin dia es pot traure al carrer el que es vol tirar a la brossa i passen a arreplegar-ho.

A més a més, cada dimecres (de 12h a 15h) hi ha instal·lat un Ecopart Mòbil en el Camp de Marín de Monòver, a excepció del darrer dimecres de cada mes que s’ubica en l’Aula de la Natura.

Per aquesta raó, es recorda que si ets un particular i necessites desfer-te de matalassos, mobles o electrodomèstics, abans d’abocar-los a qualsevol lloc, has de telefonar al 96547 28 21 i comunicar la teua necessitat.

 

Ciclistes per la rambla de La Retjola

En altre ordre de coses, els veïns de La Retjola també volen destacar que “les bicis que passen per ací, per la rambla, van massa ràpid”.

De fet, “sembla que vagen competint, de la velocitat que porten”. Per això, “ens agradaria dir-los des d’ací que facen el favor d’anar més a espai per la zona perquè tenim molts xiquets i és un perill”.